Sobre nosaltres

Qui som

Som un club de joves directius internacionals amb ganes de créixer professionalment, fer negocis i passar-ho bé junts.

WiJus Barcelona està integrada per nadius alemanys, austríacs i suïssos, persones d’origen hispà-alemany i molts altres que tenen l’alemany com a llengua estrangera amb la que poden expressar-se i fer negocis. Ens uneix parlar alemany, sense excloure aquells que l’estan aprenent i comparteixen el nostre perfil.

L’associació compte amb uns 100 membres i més de 300 amics que pertanyen al cercle de persones de parla alemanya a l’àrea de Barcelona que reben comunicació de les nostres activitats i participen en elles.

La Vanguardia ha publicat un article sobre els WiJus.


Quins interessos comparteixen el membres de WiJus?

Si ets un jove professional, parles alemany, vius a la zona de Barcelona i cerques:
 • Potenciar els teus negocis mitjançant una xarxa de de networking.
 • Possibles clients, proveïdors, socis o partners en la teva activitat empresarial.
 • Continuar la formació en temes empresarials.
 • Fer amics amb un perfil i interessos similars al teu.
 • Passar-ho bé, participant en activitats festives (festa d’estiu, calçotades, etc.), lúdiques (bowling, muntar a cavall i altres), gastronòmiques (tast de vins, per exemple) o culturals.
 • Crear sinergies entre els professionals originaris de Barcelona, amb aquells que procedeixen de fora.
 • Gaudir d’un ambient internacional, en el que trobaràs membres i participants en les nostres reunions amb origen en diversos països.

Els WiJus és el club d’amics i negocis que busques.


Història

El Cercle Hispà-Alemany de Joves Directius de Barcelona es va constituir el 1996 com associació amb personalitat jurídica pròpia. Feia anys que existia com a grup informal amb interessos comuns i que organitzava múltiples activitats.

El 1994 un grup d’amics alemanys i espanyols que es trobaven fins llavors esporàdicament en un cafè, va decidir organitzar-se. Així va sorgir la idea de crear l’actual Cercle Hispà-Alemany de Joves Directius de Barcelona.

Va ser especialment Miguel Cano qui el 1995 va dedicar molts esforços a posar en pràctica aquesta idea. Les activitats de constitució es van frenar quan Miguel Cano va ser traslladat a Xile per la seva empresa. El seu successor, Javier Gómez, va reprendre amb força les tasques de fundació del cercle. Va poder comptar amb un grup de persones que va apostar per fer el pas decisiu de transformar aquest cercle d’amistats en una associació sense ànim de lucre amb objectius comuns, reunions periòdiques i un local adequat. Van ser aquestes primeres set persones les que van desenvolupar els estatuts, van crear la nostra associació actual i es van constituir com la primera junta directiva.

Es van dur a terme els primers seminaris, dels quals inicialment eren responsables varis membres de la junta i va haver-hi els primers contactes amb altres associacions hispano-alemanyes.

De tot allò ara resulta aquesta associació amb aproximadament 100 socis i més de 300 amics que dinamitzen i vitalitzen el club i asseguren un llarg i prometedor futur.


Els nostres objectius

Ala nostra plataforma els socis s’ajuden mútuament, tant a nivell professional, como cultural. Organitzem esdeveniments mensuals i puntuals per fomentar la interacció entre els socis, persones externes i institucions.
 • Reunir a joves professionals i directius que parlin alemany a Barcelona.
 • Fomentar el networking entre socis i amics.
 • Promoure que els membres i amics s’ho passin bé. La diversió i la festa han de ser enteses com una bona via entre els joves directius de fer networking i amistats.
 • Organitzar seminaris i conferències sobre temes d’empresa y conferencia en temes de empresa, habilitats directives, marketing i recursos humans per mantenir una formació continua als nostres membres en un món tan canviant.
 • Fomentar les sinergies a nivell personal i de negocis entre els joves directius de Barcelona que parlen alemany i aquells que arriben d’altres Estats.
 • Fomentar la integració dels joves directius de parla alemanya que acaben d’arribar a la ciutat.

Si estàs interessat en formar part de la nostra organització, simplement emplena aquest formulari.

Newsletter

Si vols que t’informem sobre els esdeveniments, pots registrar-te pel nostre Newsletter.

Contacte

Cercle Hispà-Alemany de Joves Directius
C/o Cambra de Comerç Alemanya per Espanya
Còrsega 301-303, 3o 2a
08008 Barcelona

Newsletter

Reb les nostres novetats:
Subscriu-te aquí