Oportunitats i Avantatges per als socis

 • 1. Pels que busquen potenciar els seus negocis.

  En els WiJus s’estableixen xarxes de networking estables que proporcionen un número rellevant de negocis a curt o llarg termini. Ara que ets jove i que et vols consolidar en el teu sector, quina millor manera de conèixer als joves directius de parla alemanya que estan establerts a Barcelona.

  Trobaràs joves professionals àvids de conèixer gent i fer negocis. En aquest context es creen sinèrgies amb grans resultats.

 • 2. Pels que busquen continuar la seva formació.

  En els WiJus es programen conferències cada mes amb la filosofia de formar-nos o de tractar algun tema que ens interessa. A més, es realitzen seminaris i conferències siguin propis o amb institucions educatives de prestigi de Barcelona.

  Com gestionar el coneixement de l’empresa? Com fer un millor maketing de la teva empresa? Com introduir un producte amb pocs diners i molta inventiva? Quan és el millor moment per fer un canvi professional? Com fer de tu la teva pròpia marca? Són només alguns títols de les conferències realitzades.

 • 3. Pels que busquen treball.

  Són molts els directius d’empreses alemanyes a Barcelona que pertanyen a la nostra associació com membres o com amics. Són moltes les empreses de headhunting que s’apropen a nosaltres a la recerca d’un candidat.

 • 4. Pels que busquen crear un grup d’amics.

  Som joves de 25 a 40 anys amb ganes de fer negocis, però també de passar-ho bé. De fet, realitzant activitats divertides és la millor manera de fer networking, superant el simple intercanvi de targetes.

 • 5. Pels que busquen accedir a un entorn alemany sense moure’s de Barcelona.

  Si ets jove, realitzes una activitat professional i parles l’alemany, però voldries practicar-lo una mica més en un àmbit que combini oci i negocis, els WiJus creen aquest espai que busques. On es barregen persones que amb prou feina parlen castellà, amb d’altres que no dominen del tot l’alemany, persones que tanmateix tenen un perfil professional i de currículum similar.

 • 6. Pels joves directius o professionals que acaben d’arribar a Barcelona i volen socialitzar-se amb persones amb un perfil professional i jove similar al seu.

  A la nostra associació trobaràs persones de parla alemanya que viuen a Barcelona, o bé persones de Barcelona que parlin alemany, que tenint un perfil professional semblant al teu, vulguin compartir amb tu experiències en els negocis i fer una birra junts.

  Avantatges específiques dels membres:
 • Gaudir de preu especial amb descompte en les activitats dels WiJus.
 • Gaudir de ser membre d’una xarxa internacional WiJus.

 • Quota anual

  60 €

 • Com fer-se membre?

  Emplenar el formulari, acceptar les condicions i enviar el formulari a través de la pròpia pàgina web.

 • Requisits per ser membre

  Per tal de ser membre és necessari complir els següents requisits:
 • Ser professional, empresari o tenir una posició amb tasques de directiu
 • Tenir una relació amb Alemanya o el idioma alemany
 • No tenir més de 40 anys
 • Pagar la quota de soci
Si vols ser membre, si us plau emplena el formulari.

 • Com fer-se Amic?

  Si vols rebre informació de les nostres activitats sense que et suposi cap compromís ni cost, pots inscriure’t com amic.
  Amb aquesta finalitat has d’enviar un e-mail a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. facilitant les següents dades: nom, adreça d’e-mail i empresa en la que realitzes la teva activitat professional. Indicar en el assumpte de l’e-mail: ALTA AMICS.

  A partir de la inscripció rebràs informació sobre totes les activitats dels WiJus.

  Per cancel·lar la recepció de les comunicacions i la teva condició d’amic dels WiJus has d’enviar un e-mail a la mateixa adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte: CANCEL·LACIÓ AMICS.

Preguntes freqüents

Com m’informeu sobre les activitats?

Com a soci/a et mantenim al dia sobre totes les activitats que organitzem. Amb aquesta finalitat enviem una newsletter mensual per e-mail a tots els socis i interessats. Si no ets soci/a, però vols rebre la newsletter, pots subscriure’t aquí..

Organitzeu esdeveniments recurrents?

Sí, amb l’excepció dels mesos d’estiu hi ha una trobada mensual, l’anomenat Jour Fixe, a finals de cada mes, sempre en un bar barcelonès diferent. Sovint convidem al principi a un ponent del món polític o empresarial que ens transmet una visió sobre la seva professió.

Tot el món pot fer-se soci/a?

Els nostres estatuts permeten socis fins als 40 anys i tots els que són majors de 40 anys poden fer-se socis col·laboradors per la mateixa quota.

Rebré una factura al abonar la quota?

Sí, estarem encantats de fer-te una factura si la necessites. Amb aquesta finalitat envia’ns un Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les teves dades per la mateixa.

Puc associar-me en qualsevol moment de l’any?

Sí, ajustarem la quota semestralment segons el moment de l’any en que et facis soci/a.

Contacte

Cercle Hispà-Alemany de Joves Directius
C/o Cambra de Comerç Alemanya per Espanya
Còrsega 301-303, 3o 2a
08008 Barcelona

Newsletter

Reb les nostres novetats:
Subscriu-te aquí